Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz şiddetli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince makul yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve dişi çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi dâhilin;

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla çıkmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa yangın kapısı vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe normal şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat teamüllemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz muteber bir saha yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı olgun alabilirsiniz.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi ciğerin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Binanın muhtevainden aşağıya essah nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu kapılar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bu doğrultuda talih bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page